BIRN blev ved ErhvervsKulturpriserne 2023 kåret til Årets Virksomhed.

Blandt et stærkt felt af nominerede virksomheder løb BIRN med prisen som Årets Virksomhed, der blev uddelt ved ErhvervsKulturpriserne 2023, som fandt sted den 27. oktober i Musikteateret i Holstebro. 

BIRN vandt prisen på grund af de seneste års fokus på vækst og arbejdet med at skabe en grønnere forretning og et godt arbejdsmiljø. Og det var en meget stolt og beæret Group CEO Claus Beier, som tog imod den prestigefyldte pris på vegne af alle hos BIRN: 

- BIRN er på en rejse, og det er en rejse, som aldrig stopper. Prisen som Årets Virksomhed vil jeg derfor først og fremmest dedikere til mine dygtige kolleger. De er ambitiøse. De tager ansvar. De har ja-hatten på i forhold til de mange forandringer, der er nødvendige for at BIRN også er en fremtidssikret virksomhed og arbejdsplads, sagde han fra scenen og tilføjede: 

- Alle medarbejdere gør hver dag en kæmpe indsats, og derfor er BIRN både et godt sted at gå på arbejde og en lønsom forretning.  

Claus Beier var også selv nomineret til prisen som Årets Leder. Claus var ifølge Erhvervsforum Holstebro nomineret til prisen, da han sammen med ledelsen har formået at lægge en klar strategi, nye mål og en kultur med fokus på et godt arbejdsmiljø. Det har sammen med en bæredygtig profil styrket troen på fremtiden for alle i BIRN. Prisen gik dog i stedet til havnechef i Thorsminde Havn, Lisette Sønderby.

ClausClaus Beier, Koncerndirektør

Om ErhvervsKulturpriserne
Erhvervsforum Holstebro er en medlemsbaseret forening for erhvervslivet, lokale interesseorganisationer og offentlige aktører i Holstebro Kommune. Hvert år afholder de Erhvervsdagene med et tilhørende awardshow, hvor seks af de såkaldte ErhvervsKulturpriser overrækkes. I år bliver begivenheden afholdt den 27. oktober i Musikteateret Holstebro. 


For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Koncerndirektør Claus Beier, BIRN A/S, mobil 2923 1227 og e-mail: cbe@birn.dk
  • Presseservice: Anders Bo Andersen, mobil 2869 8307 og e-mail: anders@publicity.dk

 

Andre spændende nyheder

Ny AI-teknologi nedbringer energiforbruget på jernstøberi
Ny AI-teknologi nedbringer energiforbruget på jernstøberi
4 december, 2023

Jernstøberiet BIRN har netop afsluttet et innovationsprojekt med AI-baseret teknologi i samarbejde med virksomheden pour...

To 50-års jubilarer fortsætter arbejdet hos BIRN i Holstebro
To 50-års jubilarer fortsætter arbejdet hos BIRN i Holstebro
29 november, 2023

Ikke bare én, men hele to medarbejdere hos jernstøberiet BIRN i Holstebro har netop rundet hvert sit 50-års jubilæum hos...

BIRN er Årets Virksomhed
BIRN er Årets Virksomhed
7 november, 2023

BIRN blev ved ErhvervsKulturpriserne 2023 kåret til Årets Virksomhed. Blandt et stærkt felt af nominerede virksomheder l...